Bemutatkozás

“Ha egyszer megválasztod a foglalkozásod, bele kell merülnöd a munkádba. Bele kell szeretned a munkádba. Soha ne panaszkodj a munkád miatt. A munkád tökéletesítésének kell szentelned az életed. Ez a siker titka és a kulcsa annak, hogy becsülettel tekintsenek rád.”

Jiro Ono – 3 Michelin-csillagos sushi mester

2011 óta foglalkozom a logisztika mellett közúti fuvarszervezéssel. Amikor bekerültem a munka világába az iskolai tanulmányok befejeztével, akkor szembesültem vele, hogy az igazi tanulás csak most kezdődik el, és a mai napig is tart. Rohanó világban elengedhetetlen a folyamatos fejlődés.

Tanulmányok

Heller Farkas Főiskolán tettem le a Bsc-s diplomámat. Azon szerencsések közé tartozom, akik Knoll Imrénél tanulhattak. Ez nagy hatással van rám a mai napig is, neki köszönhetem a jelenlegi szemléletem, Knoll Imre Tanár Úr a példaképem a mai napig. A mester képzést a Szent István Egyetemen végeztem el, ott váltam Okleveles Logisztikai Mendzserré.

Logisztikai karierem mellett belevágtam a trénerkedésbe, az Antener Kft-nél végeztem el 2018-ban a Trénerképző tanfolyamot.


Logisztika

2011-től folyamatosan a logisztika és a fuvarszervezés világában dolgozom. Karrierem elején gabonás fuvarszerevezőként debütáltam. Ez után az egyik cementipari multi cégnél folytattam karrierem, mint fuvarszerevező, később mint csoportvezető. Több rendszernek voltam a kulcsfelhasználója (SAP LE, Logon, Schenck). Ez után léptem át a túlmeretes szállítmányok világába. Jelenleg is túlméretes szállítások szervezésével foglakozom, mellette kísérem is a szállítmányok egy részét.

Tréningek, oktatás

2019 óta számos soft skill és szakmai térninget tartottam. Ugyan ebben az évben kezdtem el óraadó oktatóként szállítmányozást tanítani a Bethlen Gábor Szakközép Iskolában. A fejlődés ezen a téren is folyamatos, már csak az irányt kell konkretizálni.


További információk rólam a képre kattintva: