Raktározási online piactér

6 jún by Hesp V.

Raktározási online piactér

A legnagyobb online raktár piacteret üzemeltető amerikai Flexe cég az online kiskereskedőknek ajánl hozzáférést az Egyesült Államok területén következőnapi kiszállításokhoz, olyan színvonallal ami fel tudja venni a versenyt az Amazon.com-mal.

Flexe az első és legnagyobb online raktározási piactér amely igény szerinti raktározási és végrehajtási szolgáltatásokat nyújt az elektronikus kereskedelemben résztvevőknek úgy, hogy az amerikai lakosság 98%-át elérjék következőnapi szállításokkal. Az elején az volt a vállalkozás célja, hogy különböző cégek gyorsabban tudják eljuttatni a termékeiket az ügyfelekhez mint az Amazon Prime anélkül, hogy szükség legyen egy Amazon méretű beruházásra.

A Flexe Következő napi szállítási szolgáltatása lehetőséget nyújt az ügyfeleinek az “end-to-end” folyamatok ellenőrzésére a lehetséges szolgáltatási központ helymeghatározásától a termékek szállításáig az összes integrált nagyobb fuvarozóval. A Flexe integrálta az összes fő “bevásárlókocsit”, gondoskodik a készletek ellenőrzéséről, és elérhetővé teszi a dinamikus megrendelésfelvételt, hogy biztosítsa a leghatékonyabb utat a rendelésfelvételtől egészen a kiszállításig.

Az új szolgáltatás továbbá lehetővé teszi az online értékesítő cégeknek, hogy csatlakozzanak a szolgáltató központok legnagyobb hálózatához, amely több mint 500 raktárral rendelkezik a legnagyobb észak-amerikai piacokon, és olyan hozzáértő cégek kezelnek mint az Iron Montain. 

A szolgáltatás fő célja a szállítási idők és a költségek csökkentése szolgáltató központok hozzáadásával. 

Leave a Reply